Groepen Partijen & Trouwen

Bent u op zoek naar een locatie voor uw bruiloft, jubileum of verjaardagsfeest dan is het Rozenpaviljoen de perfecte plek. Voor alles geldt dat uw wensen voorop staan.
Graag stellen wij dan ook een offerte op maat voor u op en nodigen wij u uit voor een geheel vrijblijvend gesprek bij ons in het paviljoen.

Trouwen

Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven, een dag die vraagt om een speciale locatie: het Rozenpaviljoen in het Rosarium in Winschoten. Het Rosarium is een prachtige rozentuin met meer dan 320 soorten rozen die bloeien van juli tot en met september. Het Rozenpaviljoen is een unieke lokatie gecombineerd met de service en ervaring van een professioneel team van medewerkers. Deze elementen vormen uw garantie voor een geslaagde dag.

Ook het ja-woord kunt u uitspreken in het Rozenpaviljoen want het Rozenpaviljoen is officieel erkend als ‘Huis der Gemeente'. Sinds mei 2010 is het ook mogelijk om buiten te trouwen. Tijdens de bloeiperiode van de rozen is het Rosarium een bijzondere plek voor uw trouwreportage.

Bent u nog op zoek naar een locatie voor een ontvangst, receptie, lunch, diner en/of feestavond? Ook dit is mogelijk bij het Rozenpaviljoen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@koertspartyservice.nl

u kunt ons vinden aan de parklaan 1a te winschoten. hopelijk tot snel!